Solpaneler – för framtiden

Dagens inlägg är ett som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Jag har velat skriva om solenergi länge, men har bara inte funnit rätt företag att rekommendera som verkligen håller vad de lovar, dessutom. Solagenten AB nådde mig via en vän som hade anlitat dem för installation och leverans av produkter för utvinning av solenergi i Helsingborg. Vi bor i Falköping, så jag trodde inte det var aktuellt för oss. Men jag fick reda på att de levererar till andra orter också! Då bad jag om en offert, för jag ville få ett hum om hur mycket det skulle kunna kosta att sätta upp solpaneler på vårt hus. Det har varit en dröm för mig i många år, ända sedan jag blev så miljömedveten som jag ändå skulle anse att jag är. Jag vill minska mitt koldioxidfotavtryck på den här jorden så mycket som jag bara kan, och solpaneler är en extremt stor bidragande faktor till att kunna minska på det. Men det kräver ju att man har lite extra pengar, såklart. Det är inte något som alla bara kan installera och sätta upp på tak eller väggar. Jag är därför väldigt medveten om mina möjligheter, och således också mitt ansvar. Nu är panelerna äntligen uppsatta, och det tog inte lång tid för oss, i samarbete med Solagenten AB, att välja vilken sort vi skulle ha och vart de skulle sitta. De räknade också ut hur mycket vi skulle kunna spara per år tack vare användandet av solenergi, och det var mycket glädjande information. Även fast det primärt inte handlar om att spara pengar för oss, så är det en viktig aspekt i det hela. Jag och min man har bestämt oss för att alla kronor vi till slut sparar i elkostnader, ska vi skänka till välgörande ändamål. På så vis har vi inte vunnit eller förlorat någonting. Den som går vinnande ur detta är vårt jordklot och vår atmosfär. Jag vet att jag vill bidra med att göra världen lite bättre, och jag hoppas att även fler tänker som jag gör. Men det är jag övertygad om! Solpaneler blir allt mer populära, och det blir dessutom mer lättillgängliga i pris och utbud. Solagenten AB kan hjälpa dig hitta rätt solpanel för just ditt hem!

Du gillar kanske också...